Our Portfolio


► 
OUR SERVICES

 FIRDAUS PRESS memahami masalah serta cabaran yang dihadapi oleh pelanggan kami.  Justeru, kami berusaha menyediakan perkhidmatan percetakan yang terbaik untuk anda, pada harga yang kompetitif. Kami menyediakan perkhidmatan berpusat dimana segala process akan dilakukan mengikut peringkat dan standard yang telah ditetapkan bermula pada peringkat asas hingga process penghantaran kepada pelanggan. Konsep yang digunapakai oleh FIRDAUS PRESS menjadikan semua process dan peringkat dilakukan dalam satu lokasi yang sama yang dikenali sebagai "ONE STOP CENTRE".► 
DIGITAL PRINTING

 Kami di FIRDAUS PRESS memahami anda sekiranya anda ingin menempah dalam kuantiti skala yang kecil. Kami akan menggunakan Percetakan digital sekiranya pelanggan ingin mendapatkan kuantiti yang minimum seperti inginkan brochure/risalah sebanyak 100 keping, kad ucapan 300 keping dan sebagainya.

Percetakan Digital tidak menggunakan plat atau seperti pencetak yang menggunakan dakwat cecair. Percetakan digital digunakan apabila jumlah atau kuantiti yang diminta oleh pelanggan inginkan dalam skala yang kecil dan sedikit. Jadi, sekiranya anda inginkan perkhidmatan cetak dengan cepat dengan kuantiti yang kecil, FIRDAUS PRESS sedia memberikan perkhidmatan Percetakan Digital untuk anda.

Kami di FIRDAUS PRESS akan memastikan anda akan mendapat perkhidmatan percetakan digital kami dengan hasil yang BERKUALITI, CEPAT dan PANTAS.► OFFSET PRINTING
 Kami di FIRDAUS PRESS menyediakan perkhidmatan mencetak dan menempah dalam kuantiti berskala yang besar. Kami akan menggunakan Percetakan Offset sekiranya pelanggan ingin mendapatkan kuantiti yang maksimum seperti inginkan brochure/risalah sebanyak 1000 keping, buku/majalah 3000 naskah dan sebagainya .

Di FIRDAUS PRESS, Teknologi percetakan Offset ini menggunakan plat, biasanya diperbuat daripada aluminium, yang digunakan untuk memindahkan imej ke plat, kemudian melancarkan imej itu ke dalam selembar kertas. Ia dipanggil mengimbangi kerana dakwat tidak dipindahkan terus ke kertas. Percetakan mengimbangi adalah pilihan terbaik apabila memerlukan jumlah dan pembiakan warna yang tepat, dan percetakan Offset ini menghasilkan jumlah yang banyak.

Kami di FIRDAUS PRESS akan memastikan anda akan mendapat perkhidmatan percetakan Offset kami dengan hasil yang lebih profesional.► LATEST MACHINES
 Kami melabur di dalam mesin-mesin percetakan yang canggih dan up-to-date demi memenuhi permintaan pelanggan, serta memberikan pelanggan kami yang terbaik.